4 травня 2012 р.

Перші особи Ківерцівського району у Вишневі

Використано матеріали сайту Ківерцівської райдержадміністрації

Настоятель Димитріївського храму у Вишневі свящ. Ігор Григола зустрічає перрших осіб району.

26.04.2012. Виїзне засідання колегії районної державної адміністрації та Координаційної ради з питань місцевого самоврядування

Голова райдержадміністрації Зіновій Колісник та голова районної ради Михайло Марчук провели спільне виїзне засідання колегії районної державної адміністрації та Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради, що відбувалося в будинку культури села Борохів.

На засідання колегії були запрошені міський, селищні, сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники окремих підприємств, установ району, представники засобів масової інформації.

На початку засідання, схиливши голови, присутні вшанували безсмертний подвиг загиблих та померлих ліквідаторів аварії на ЧАЄС хвилиною мовчання. <…>

Учасники колегії відвідали ряд соціально-культурних закладів Борохівської сільської ради.

*     *     *

Після того, як делегати відвідали вишнівський дитячий садочок, гостей, як і належить, радо зустрів настоятель на подвір’ї храму, розповів про життя парафії від часу заснування громади до цього дня, запросив до церкви, усім роздав по іконці вмч. Димитрія Солунського на молитовну згадку. Дехто з присутніх вніс посильну пожертву на благоустрій храму. Пізніше Валентина Іванівна засвідчила, що у гостей залишилося гарне враження про храм і парафію в цілому.

Вихованці дитсадка у Вишневі зустрічають поважних гостей

Перші особи Ківерцівського району відвідують вишнівський дитсадок