25 вересня 2012 р.

«Мої враження від конференції»

(Йдеться про участь у православній дитячо-юнацькій конференції «Православ’я і молодь Волині» – свящ. Ігор Г.).

Падалюк СвітланаЦього літа я із моїми подругами Юлею і Машею побувала на конференції при Волинській Духовній семінарії. Мені там дуже сподобалося!

Конференція була настільки цікавою і захоплюючою, що ми із дівчатами не хотіли із відти їхати додому, а хотіли залишитися і ще на декілька днів. Мені сподобалося все! Від вожатих до харчування! Та найбільше – екскурсії. Найдовше мені запам’яталася екскурсія – це коли ми ходили в музей Волинської ікони, бо там я побачила Холмську ікону Божої Матері. Уявити не можу, що їй аж тисяча років! Іще ми ходили в зоопарк і підземелля. Мені там також все дуже сподобалось: і тваринки, і наш екскурсовод, що водив нас по підземеллю. Сподобалися ще ігри, що ми грали із отцем Сергієм[1].

Юля Рожанська і Марія СкубійЦього року колектив семінарії, я думаю, був найдружнішим. Бо усі працювали злагоджено і дружно, виконуючи усілякі завдання.

Мене обрали капітаном нашого загону. Мене це дуже потішило і додало наснаги на усі конкурси і змагання із командою суперника. Наш загін називався «Водограй».

Мені дуже сподобалася ця конференція. І я надіюсь, що наступного року отець Ігор відправить нас із дівчатами знову в Волинську Духовну Семінарію.

Падалюк Світлана


[1] Священик Сергій Новак, викладач ВДС, на той момент настоятель храму на честь Боголюбської ікони Пресвятої Богородиці в селі Боголюби Луцького району.