4 листопада 2018 р.

Дорослі і маленькі жителі села готуються до престольного свята

Протягом останнього тижня у храмі великомученика Димитрія Солунського у с. Вишнів, що поблизу Луцька, відбувається активна підготовка до престольного свята.
До прибирання храму та прилеглої території долучаються усі небайдужі.
Не залишаються осторонь як дорослі парафіяни, так і маленькі прихожани, які всіляко допомагають підготувати церкву до великого свята.


Свято осені 2018 у Вишнівському дитячому садочку


У п'ятницю, 2 листопада, у Дошкільному навчальному закладі села Вишнів Ківерцівського району відбулося "Свято осені".
Для дітей було організовано цікаве театрально-музичне дійство. Кожна дитина віншуваннями вітала присутніх, оповідаючи про дивовижну красу осінньої пори року.
Крім того, не лише діти, але й їхні батьки долучились до створення виробів з овочів та оригінальних композицій та екібан.
У своєму вітальному слові куратор цього закладу дошкільної освіти Галина Адамівна Савчук побажала усім присутнім гарного настрою, незважаючи на погоду, пам'ятаючи, що осінь - це одна з найпрекрасніших пір року.
На свято також запросили настоятеля храму святого великомученика Дмитрія Солунського у Вишневі священика Павла Чамахуда. Батюшка нагадав діткам і дорослим, що осінь - це пора року, коли опадає листя, але в жодному разі не повинен псуватися настрій. Тим паче, що головний колір осені - це золотий, тобто колір, який переважає у православному храмі - колір Божественної величі та могутності.
На завершення свята усі діти отримали солодощі та гостинці.