5 жовтня 2020 р.

Початок нового 2020-2021 навчального року у недільній школі Вишнева

Перша неділя жовтня стала особливим святом для дітей с. Вишнів. Адже саме у цей день, 4 жовтня, після тривалої перерви, пов'язаної із карантином, нарешті відновила свою діяльність недільна школа при храмі великомученика Димитрія Солунського.

Захід розпочався молебнем, під час якого учні подякували Богу за можливість знову спілкуватися, проводити час разом, а також попросили у Господа благословіння на новий навчальний рік. Варто зазначити, що під час молебню співав дитячо-юнацький хор недільної школи.

Після молебню отець Павло і матушка Дарина підсумували успіхи у навчанні учнів за минулий рік та вручили усім дітям грамоти. 

Святкування довгоочікуваної зустрічі продовжилося за "солодким столом", організованим батьками учнів. Проте діти не лише смакували солодощами, а й спілкувалися на тему "Чому я відвідую недільну школу?". Щирість відповідей учнів приємно вразила. По тому отець Павло і матушка Дарина провели змагання між чотирма командами на знання Біблії. Упродовж гри діти мали змогу потренувати пам'ять у "Ковчезі Ноя", зображаючи та відтворюючи тварин, яких Ной брав із собою, а також відгадувати біблійні події за малюнками. 

Завершилося свято участю у безпрограшній лотареї. 

Нагадуємо, що у недільній школі функціонують групи віком 4-7 років та 8-11 років.

Цьогоріч зі старшої групи недільної школи було утворено юнацько-молодіжний клуб (вік 13-18 років).