24 листопада 2020 р.

Заговини 2020 у недільній школі с. Вишнів до Різдвяного посту

У неділю, 22 листопада, напередодні Різдвяного посту, який розпочнеться уже за декілька днів, у недільній школі при храмі великомученика Димитрія Солунського відбулися заговини. 

На початку святкування отець Павло поспілкувався з учнями недільної школи та учасниками юнацько-молодіжного клубу про значення посту у житті людини. Діти та молодь поділилися думками про те, як правильно постити та запропонували перелік добрих справ, які необхідно виконувати для удосконалення свого духовного життя.

На запрошення отця Павла, представник Волинського центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства Микола Миколайович Кльоц організував для присутніх краєзнавчу вікторину. Діти з радістю обирали правильні відповіді у письмовій формі. Потім кожен із учнів продемонстрував свої спортивні уміння у змаганнях по проходженню лабіринту. За результатами змагань переможці отримали солодкі подарунки.

Продовжилося святкування на території храму. Усі присутні мали можливість заговитися шашликом, сосисками, поласувати солодощами та іншими смаколиками, які підготували для дітей їх батьки.