29 серпня 2019 р.

Молебень перед навчанням у Вишневі (ФОТО)

28 серпня, коли Православна Церква відзначає свято Успіння Пресвятої Богородиці, учні та студенти с. Вишнів Липинської ОТГ приступили до таїнств Сповіді і Причастя.
Упродовж Літургії уже традиційно співав дитячий хор, представивши нові піснеспіви, вивчені напередодні у школі паламарів та хористів.
Після святкового богослужіння усі разом - і діти, які йдуть у садочок, школу чи університет, і дорослі, які викладають школярам та студентам, - помолилися за молебнем та попросили у Господа благословіння на розуміння та засвоєння наук.
По завершенні молебня усі прихожани разом привітали настоятеля храму отця Павла та регента матушку Дарину із першою річницею їхнього служіння у храмі Димитрія Солунського.
Отець Павло висловив подяку усім парафіянам за підтримку, яку вони виявляли уподовж року та наголосив, що церква - це, перш за все, прихожани, які моляться і причащаються разом зі священиком.




























Учні недільної школи взяли участь у школі паламарів та хористів

Незважаючи на те, що канікули іще тривають, учні недільної школи при храмі Димитрія Солунського с. Вишнів активно долучилися до навчання у школі юних паламарів та хористів, яку організували настоятель храму отець Павло і матушка Дарина 25-27 серпня.
Упродовж трьох днів на території православного дитячого табору "Стежина добрА" хлопчики удосконалювали свої уміння у паламарстві, детальніше вивчали устав церковних богослужінь, а дівчатка ознайомлювалися з нотною грамотою, відшліфовували музично-ритмічні навички, працювали над важливими хоровими уміннями, а також вивчали нові богослужбові твори та піснеспіви.
Окрім навчання, дітлахи брали участь у майстер-класах та різноманітних іграх, купалися у басейні та спілкувалися за вечірнім вогнищем.
Кульмінаційним моментом став виступ дитячого хору на концерті, організованому ГО "Джерело життя", учасники якої також відпочивали на території табору.
Учні недільної школи, сповнені енергії та нових вражень, вирушили додому, щоб і надалі своїми справами та голосами прославляти Господа.