7 червня 2022 р.

У с. Вишнів поховали захисника Петра Гаражджука, який загинув за Україну

Сьогодні, 7 червня війна прийшла у село Вишнів Підгайцівської громади, куди прибув Петро Гаражджук. Про це повідомляє прес-служба Підгайцівської ОТГ

Загиблого Героя зустрічали зі сльозами на очах, скорботою та біллю від непоправної втрати  рідних, односельчан, побратимів,  з квітами та на колінах, щоб віддати належну шану та провести в останню путь. 

Відспівування очолив благочинний Ківерцівської округи протоієрей Олександр Кондратюк. Також молилися за упокій захисника настоятель місцевого храму святого великомученика Дмитрія Солунського с. Вишнів ієрей Павло Чамахуд та духовенство із навколишніх сіл

У цей сонячний, проте сумний день багатьом близьким, які знали та товаришували з Петром було важко повірити, що його вже немає серед живих. 

«Відкритий до людей, щирий, турботливий, працьовитий… Любив людей, повсякчас дбав про родину і рідне село, справжній господар ..», - так характеризували односельчанина місцеві. 

На подвір’ї рідної оселі Петра – у селі Вишнів родина, мешканці, духовенство, представники місцевої влади, військові спільно молилися за душу убитого загарбниками Петра. 

Від батьківської хати траурна хода у супроводі оркестру прямувала до Храму Св. великомученика Димитрія Солунського, де відспівали бійця та поховали на місцевому кладовищі села Вишнів поруч церкви.







НЕКРОЛОГ

Стрілець-санітар механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону солдат Гаражджук Петро Васильович 1972 р.н. був призваний Луцьким районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Волинської області, зарахований до списків особового складу частини 26 лютого 2022 року. 

Вірний військовій присязі загинув 1 червня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Петро Гаражджук вже мав бойовий досвід, адже брав участь в АТО. За професією він був трактористом, закінчив Колківське ВПУ. Працював  у колгоспі, складальником на СП ТОВ «Модерн експо», а останнє місце роботи – санітар у КП «Волинська обласна психіатрична лікарня». 

У загиблого лишилися дружина, донька, онучка.

Підгайцівська громада та колектив сільської ради розділяють біль втрати із рідними та близькими Петра Гаражджука! 

Вічна пам'ять та шана Герою! Герої не вмирають!