20 серпня 2019 р.

Преображення-2019 у Вишневі (ФОТО)

Цьогорічне свято Преображення Господнього для жителів с. Вишнева запам'ятається особливою радістю.
Усе тому, що вже напередодні Вечірнього богослужіння прихожани Свято-Димитрівського храму підготували яблука, груші і виноград нового урожаю для немічних та одиноких вишнівців.
Після святкової Літургії та освячення плодів учні недільної школи, незважаючи на канікули, разом із настоятелем церкви отцем Павлом та матушкою Дариною вирушили вітати жителів Вишнева.
Діти дарували освячені фрукти тим людям, які по немочі та хворобі не змогли прийти до храму на свято. Таким чином, діти зрозуміли, що справжня радість може бути розділеною з ближніми  примноженою.
Після звершення добрих справ, учні недільної школи та хористи церковного хору мали змогу поспілкуватися та провести час разом біля місцевого ставка. Адже літечко уже минає, тому потрібно дякувати Богу та цінувати останні сонячні промінчики.































Діти Вишнева взяли участь у традиційному дитячому таборі Ківерцівського благочиння "Покров"

25-26 липня у зоні відпочинку "Leo park", що знаходиться 15 км від Луцька по трасі на Маневичі тривав вже традиційний православний дитячий табір “Покров”, який щороку організовує Ківерцівське благочиння Волинської єпархії УПЦ.
Понад 100 дітей з Ківерців та району взяли участь у відпочинку, який організували священики Ківерцівського благочиння протоієрей Андрій Яковлюк та ієрей Павло Чамахуд на чолі з благочинним округи протоієреєм Олександром Кондратюком та з благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ високопреосвященнішого архієпископа Нафанаїла.
Під час таборування, православні діти мали змогу не лише брати участь у веселих конкурсах і розвагах, але і підвищувати рівень своїх знань на церковну тематику.
Кожен день дітлахів починався і завершувався молитвою. Священики Ківерцівського благочиння регулярно спілкувались з дітьми на різноманітні теми, в яких розкривали для молоді істини православної віри.
Завершився дводенний табір перед традиційним вечірнім вогнищем, де діти мали змогу поспілкуватись, поспівати пісень та розповісти про свої емоції від відпочинку.