19 травня 2023 р.

Вишнів і Борохів: духовна зустріч молоді (ФОТО)

Щочетверга молодіжний клуб "Amolavita" збирається для захоплюючих зустрічей та спілкування. Цього разу у гості завітала молодь з сусіднього села Борохів. 

Темою зустрічі було запитання: "Навіщо Богові наша вдячність?".

Молодь з різних вікових груп зібралася разом, щоб поділитися своїми думками та враженнями. Кожен з присутніх був відкритий до нових ідей та готовий вислухати думки інших.

В ході дискусії розглядали, чому Богу важлива наша вдячність. Молодь зрозуміла, що вдячність є проявом нашої поваги і любові до Бога. Кожен мав можливість поділитися своїми особистими досвідами та свідченнями про те, як Бог змінює наше життя та дарує нам благословення.

«Зустріч молоді в нашому храмі була нагадуванням про те, що наші відносини з Богом є живими та взаємними. Вона зміцнила нашу віру, підтримала нас у спільному шляху й надала нових ідей та перспектив у нашому духовному рості.

Ми вдячні кожному учаснику цієї зустрічі за відкритість, співпрацю та надзвичайну енергію, яку вони принесли з собою. Нехай наша вдячність перед Богом росте і розквітає, а спільнота молоді в нашому храмі продовжує досліджувати і розділяти багатство, яке дає нам наша віра. Дякуємо всім за цю незабутню зустріч!» - Amolavita.