8 серпня 2023 р.

Дитячо-юнацький хор с. Вишнів взяв участь у 17-му фестивалі на Джерелі святої Анни

 

У понеділок, 7 серпня 2023 року, з благословіння керуючого Волинською єпархією архієпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, дитячо-юнацький хор с. Вишнів Луцького району "Голос душі" взяв участь у 17-му щорічному фестивалі у скиту святої праведної Анни, що в Онишківцях.

Цьогоріч організатори назвали захід “Всі ми в долонях Господніх”. Участь у фестивалі взяли 19 недільних шкіл з трьох єпархій Української Православної Церкви.

Розпочали захід архієпископ Пимен, керуючий Рівненською єпархією та ігуменя Михаїла (Заєць), настоятелька Городоцького Миколаївського жіночого монастиря, котра є ініціаторкою фестивалю. Його Високопреосвященство привітав учасників зі святом, побажав сміливих та гарних виступів. Ігуменя зазначила, що на фестивалі немає переможців і переможених є лише талановиті діти, котрих усіх відзначать дипломами, кубками та подарунками.

У залі під час концерту панувала атмосфера радості та щастя. Звучали піснеспіви духовні, богослужбові та естрадні: про маму, Україну, про дружбу і добро. Учасники та глядачі однаково отримували задоволення від дійства.