23 січня 2023 р.

Різдвяний благодійний концерт на підтримку ЗСУ у с. Вишнів

У суботу, 21 січня 2023 року, в клубі с. Вишнів Підгайцівської ОТГ відбувся різдвяний благодійний концерт на підтримку Збройних сил України. 

У виступі брали участь аматори сцени під керівництвом директора місцевого клубу Марії Новак, дитячо-юнацький хор «Голос душі» та дорослий хор при храмі великомученика Димитрія Солунського під керівництвом матінки Дарини Чамахуд. 

На святковому заході також були присутні заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, староста Борохівського округу Катерина Маннонова, в. о. директора КЗ "Центр культури, туризму, молоді та спорту" Підгайцівської сільської ради Тетяна Ковжук, а також настоятель місцевого храму священник Павло Чамахуд.

Всі разом колядували та прославляли Різдво Христове, згадувати українські звичаї та традиції. 

Саме у цей складний період для нашої країни кожен усвідомив, що сильна держава починається із сильної армії. Зібрані кошти, а саме 5500 грн будуть спрямовані на допомогу ЗСУ. 

"Щиро дякуємо за участь у благодійній акції на підтримку Збройних Сил України!" - прозвучало зі слів ведучих: Дарини Андрійчук та Ангеліни Григорук. Саме так і буде! Разом до перемоги!