18 грудня 2018 р.

Діти села Вишнів відвідали іграшкову компанію "Тигрес"

У понеділок, 17 грудня, діти з Вишнева відвідали іграшкову компанію "Тигрес", яка розташована у селі Липини Луцького району.
Вихованці недільної школи, яка функціонує при храмі вмч. Дмитрія  Солунського, на власні очі побачили повний виробничий цикл виготовлення м'яких іграшок: від розробки ідеї до пошиття готових виробів.
Крім того, діти мали змогу доторкнутися до матеріалів, з яких виготовляються іграшки на фабриці: штучного хутра та ворсової тканини, екологічно чистого силіконового волокна, а також кольорової вишивки та аплікації.
"Щоб виготовити одну м'яку іграшку необхідно залучити клопітку працю багатьох людей. Іграшкова компанія "Тигрес" використовує, як правило, ручну роботу багатьох спеціалістів. Водночас, більшість дітей чомусь вважають, що виготовлення іграшки - це дуже "легкий процес", а тому вони не шанують своїх іграшок, дуже часто їх ламають. Однак, побачивши процес виробництва, кожна дитина буде берегти свої іграшки, а також працю тих людей, що їх виготовляють", - зауважив настоятель місцевої церкви священик Павло Чамахуд.
Після завершення екскурсії кожна дитина мала змогу придбати на пам'ять чудові іграшки, котрі будуть нагадувати про пізнавально проведений час на фабриці.