22 липня 2024 р.

Діти з Вишнева відпочивали у православному таборі "Стежина добрА"

Протягом десяти днів з 6 по 16 липня 2024 р. діти та молодь - парафіяни храму святого великомученика Димитрія Солунського с. Вишнів Луцького району - відпочивали у православному дитячому таборі "Стежина добрА".

Учасники табору брали участь у богослужінні, майстер-класах, різноманітних спортивних і мистецьких заходах. Крім того, мали змогу відпочити від постійних тривог у сосновому лісі та басейні.

Цьогоріч зміна у таборі мала назву "Стежина ANTIVIRUS". 

У системі під назвою "Стежина добрА" - панує спокій та радість та взаєморозуміння. Раптом стається збій всередині коду - штучний інтелект вирішує запустити вірус, який всі позитивні характеристики перетворює в негативні, адже він хоче механізувати всю структуру і довести, що емоції та чесноти - заважають та шкодять людям, заважаючи їм сухо приймати рішення, ігноруючи наслідки та совість.

Айтішник системи "Стежина" не може самотужки впоратись зі штучним інтелектом. Він звертається за допомогою до інших профі,які створюють свої акаунти в системі. Користувачі мають протягом зміни виправити «помилки в коді», визначити системні помилки та подолати пастки штучного інтелекту.