1 серпня 2023 р.

Діти з с. Вишнів відпочивали у православному дитячому таборі "Стежина добрА"

З 10 по 19 липня 2023 року діти з с. Вишнів Луцького району відпочивали у православному дитячому таборі "Стежина добрА".

Дітям-сиротам, дітям з інвалідністю, дітям військових ЗСУ та дітям із багатодітних родин відпочинок у таборі - БЕЗКОШТОВНИЙ!

Табірна зміна була присвячена відомим супергероям. Але це не був би найкрутезніший православний дитячий табір, якби з дітьми просто гралися у персонажів улюбленого кіно. Ні, окрім ігор, квестів, розваг з аніматорами, тут щодня обговорювали супергеройські позитивні риси, які можна знайти в реальних людях та біблійних історіях, вчили замислюватися, аналізувати, проводити паралелі.

Окрім духовного виховання, дітвора плавала у басейні та на човні, грала у футбол, настільні ігри, виконували майстер-класи, збирали ягоди у лісі тощо. 

Родзинкою зміни була лучна стрільба, нічне орієнтування, театр тіней, шоу «Маска»: діти мали відгадати, хто приховує своє обличчя в костюмі та гримі персонажа.

А до 15-річчя табору відбувся грандіозний концерт, в якому кожен із діток міг проявити себе і свої супергероїські якості. Пройшов аукціон, де можна було обміняти сили супергероя на солодку вату й подаруночки.