4 травня 2020 р.

Жителі села Вишнів зібрали допомогу українським воїнам у зону ООС

Незважаючи на карантин, війна на Сході України продовжується і нашим українським Захисникам потрібна підтримка - і не лише духовна, але й матеріальна.
Саме тому у вівторок, 5 травня 2020 року, активісти волонтерського центру "Серце Патріота" вирушать у благодійну поїздку до українських Захисників у зону ООС, де передадуть військовим речі першої необхідності.
До справи допомоги українським військовим долучились парафіяни Свято-Дмитрівського храму села Вишнів, що поблизу Луцька.
Жителі села зібрали на Схід України речі першої необхідності та продукти харчування: пасочки, різного роду консервації,  сало, овочі, крупи, картоплю та сухофрукти.
Крім того, учні місцевої школи передали українським бійцям патріотичні малюнки та власноруч виготовлені поробки з паперу.
"У зв'язку з пандемією коронавірусу, люди подекуди забувають про українських військових, які, незважаючи ні на що, захищають нашу Батьківщину. Саме тому карантин можна використати як час для добрих справ, особливо у пасхальний період", - зазначив настоятель місцевого храму священик Павло Чамахуд.