15 серпня 2019 р.

Вишнівські випускники 2019

Гаряча літня пора завжди супроводжується гарними подіями для багатьох учнів та студентів - випускними святами.
Цьогоріч у червні в дитячому садку с. Вишнів Ківерцівського району відбулося прощання з дошкільною освітою для дівчаток і хлопчиків, багато з яких є також учнями недільної школи при храмі Димитрія Солунського.
Маленькі випускники разом з іншими дітками садка представили до уваги глядачів цікаву історію, багато співали і  танцювали.
З уст дітей звучали слова вдячності своїм вихователям, а також батькам. Зі свого боку батьки випускників привітали своїх уже дорослих діток із завершенням навчання у садку та виконали разом з випусками зворушливу пісню.
Завітали на свято у дитячий садок настоятель місцевого храму отець Павло та матушка Дарина.
Священик привітав усіх присутніх з урочистим святом, побажав діткам Божої благодаті у подальшому шкільному навчанні, а також подарував випускникам дитячі Біблії.
Подякувати Господу за навчальні роки прийшли до храму й дорослі вишнівські випускники, які цьогоріч завершили загальноосвітню школу села Піддубці Луцького району.
У неділю, 23 червня, по завершенні Літургії випускники школи разом з ієреєм Павлом та прихожанами відслужили подячний молебень та попросили у Господа благословення на майбутнє доросле життя.