13 січня 2020 р.

Різдвяні вітання 2020 від учнів недільної школи Вишнева

Прихожани храму вмч. Димитрія Солунського с. Вишнів, мабуть, уже й не уявляють недільні та святкові Богослужіння без участі учнів недільної школи. Адже саме діти є незмінними учасниками усіх Літургій: юні хористи співають церковні піснеспіви, а паламарі допомагають священику у вівтарі.
Різдво Христове 2020 видалося особливо затишним та святковим. І, як завжди, не обійшлося без учнів недільної школи. Після завершення різдвяної Літургії діти усі разом вітали вишнівців зі святом.
Діти представили до уваги парафіян святковий вертеп, у якому можна було впізнати як традиційних героїв (пастушків, ангелів, царя Ірода, воїнів), так і незвичних (українських князів Володимира Мономаха, Володимира Великого, княгиню Ольгу, а також козаків із Запорізької Січі). Між різдвяними віншуваннями дитячий хор виконував колядки, у яких прославив Новонародженого Младенця Ісуса.
По завершенні святкування усі діти, а також хористи старшого хору і сестричці храму отримали солодкі подарунки, які пожертвували Липинська сільська рада за сприяння сільського голови Богдана Петровича Гусака, а також Анатолій Арсенійович Сокол.