2 березня 2020 р.

Масляна 2020 у недільній школі Вишнева

Стараннями прихожан, батьків та вчителів недільної школи при храмі Димитрія Солунського у с. Вишнів, у сиропусну неділю, 1 березня, було організовано заговини на Великий піст.
Розпочалося святкування, яке відбулося у приміщенні місцевого клубу, зі слова-привітання настоятеля храму отця Павла. Священик побажав усім присутнім останній день перед постом провести у духовній радості, а упродовж посту удосконалюватися духовно та підготуватися до великого свята Воскресіння Христового.
Згодом усіх радісно вітали учасники дитячого хору під керівництвом матушки Дарини, який функціонує при недільній школі. Діти віншували своїх батьків та друзів, а також виконали декілька духових піснеспівів.
Для усіх присутніх святкування продовжилося повчальною цікавою грою під назвою "Життя". Усім дітям було роздано по 15 карток-годинників, кожна вартістю у 5 хвилин життя. Учасникам гри було запропоновано 12 станцій, на яких вони могли використовувати свій час за власним бажанням: "Храм", "Освіта", "Робота", "Художня майстерня", "Перукарня", "Медпункт", "Кафе", "Шоу бульбашок", "Спортзал", "Кіно", "Комп'ютерні ігри", "Центр розваг". Необхідно зазначити, що кураторами на кожній зі станцій були виключно батьки учнів недільної школи.
Після закінчення гри отець Павло підсумував результати та наголосив, що життя у кожного одне, тому необхідно використовувати свій час розумно і ніколи не забувати про Бога. Упродовж свята усі присутні дорослі прихожани, доки діти розважалися, мали змогу поласувати смачними млинцями та смаколиками, поспілкуватися у затишній атмосфері свята, а також взяти участь у лотереї з розіграшем призів.
По завершенні свята усі діти отримали цінні подарунки, передані для них благодійною організацією.