3 вересня 2018 р.

"День знань 2018" у селі Вишнів

У понеділок, 3 вересня 2018 року, у закладі освіти І ступеня села Вишнів опорного закладу освіти "Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 міста Ківерці Волинської області" відбулося свято першого дзвоника.
День знань об'єднав учнів, батьків, учителів та запрошених гостей.
Серед гостей був присутній настоятель Свято-Димитрівської парафії села Вишнів Ківерцівському району священик Павло Чамахуд.
У своєму слові настоятель нагадав дітям про те, що сам Ісус Христос сумлінно навчався теслярській майстерності у свого названого батька Іосифа, цим самим показуючи приклад добросовісного відношення до навчання.
Крім того, отець Павло закцентував увагу вчителів на тому, що апостоли називали Христа "Учителем", саме тому і вчителі сучасної української школи повинні відноситись до своїх учнів так само, як Господь до своїх послідовників: з любов'ю, чуйністю та терпінням, прищеплюючи їм християнські чесноти.
Директор школи Кічалюк Софія Юхимівна побажала учням сумлінного і цікавого навчання, а також здобуття нових шкільних вражень. Окрім того, вона нагадала, що цьогоріч у початковій школі навчатимуться 18 учнів.
Перший дзвінок пролунав і для 22 маленьких вихованців Дошкільного навчального закладу с. Вишнів (куратор - Савчук Галина Адамівна).
Свято завершилося урочистим концертом і віншуваннями.