30 грудня 2018 р.

Дитячі новорічні свята у Вишневі

Традиційно з приходом зимових свят і завершенням навчального семестру у всіх дитячих садках та школах відбуваються новорічні свята.
Цьогоріч 28 та 29 грудня вишнівські діти показували свої таланти та привітали усіх жителів із прийдешніми святами у дошкільному навчальному закладі та закладі освіти с. Вишнів І ступеня.
Усі дітки, від наймолодших у садочку до найстарших у школі, продемонстрували майстерність у співах, танцях, а також у декламації віршів.
Школярі навіть представили новорічну театралізовану виставу, у якій розповідалося про пошуки різдвяної зірки, а дітки садку виступали у ролі улюблених звіряток.
На святкуванні в обох закладах діти багато колядували та прославляли маленького Ісусика, який ось-ось має народитися.
На новорічні свята завітав і Дід Мороз, котрий веселив усіх присутніх, а також не забув пригостити  дітей солодкими подарунками.
У своєму вітальному слові куратор закладу дошкільної освіти Галина Адамівна Савчук подякувала діткам та їх батькам за минулий рік та побажала усім сімейного затишку і здійснення мрій у наступному новому році.
Завідувач школи Софія Юхимівна Кічалюк  висловила надію, що різдвяні свята принесуть у кожну домівку найбажаніші подарунки, а в Україну довгоочікуваний мир.
На дитячі новорічні ранки завітав і настоятель місцевого храму ієрей Павло Чамахуд. Священик нагадав усім, що з початком нового року люди повинні намагатися жити по-новому: якщо у когось не вистачало терпіння, у новому році намагатися його здобувати; якщо хтось лінувався, то нехай долає лінь; якщо хтось сварився з близькими, нехай живе мирно.
Крім того, отець Павло наголосив, що, незважаючи на те, що у світському оточенні 2019 рік називають роком свині, однак ми не повинні жити, як свинки: діти повинні допомагати батькам у домашніх справах, а батьки повинні піклуватися не лише про чистоту своїх осель, але й про чистоту своїх душ та душ дітей.
Після завершення новорічних ранків усі присутні понесли у свої домівки чудовий передсвятковий настрій та різдвяне тепло.